Campionii Box Office-ului: “Inception” din nou pe primul loc, “Dinner for Schmucks”, surpriza de weekend

Christopher Nolan si Leonardo di Caprio continua sa ramana in topul Box Office, datorita capodoperei “Inception”, care a adus in acest weekend nu mai putin de 27.5 milioane de dolari producatorilor sai. Pe locul 2 in Box Office s-a clasat o surpriza, “Dinner for Schmucks”, cu incasari de 23.3 milioane de dolari.

Angelina Jolie si al sau thriller “Salt” se afla pe locul 3 dupa acest weekend, cu incasari de 19.3 milioane de dolari. De mentionat este faptul ca Steve Carell, jovialul sef din serialul “The Office” isi aduce contributia la 2 filme din top 5, o premiera pentru cariera sa. Astfel, dupa ce si-a imprumutat vocea pentru un personaj cheie din animatia “Despicable Me” (locul 4 in Box Office in acest weekend), Carell joaca si rolul principal in “Dinner for Schmucks”. Un rol in “Salt” ar fi fost un adevarat hattrick pentru Carell..

Dezamagirea weekendului trecut este cu siguranta varianta 3D a celebrului “Cats and Dogs”, care a costat 85 de milioane de dolari si a reusit sa aduca doar 12.5 milioane in primele sale 3 zile de rulare.

[via thewrap]

No related posts.

Leave a Reply