“Super 8″, noul Blairwitch/Cloverfield/Paranormal Activity?

In fiecare an exista o pelicula care incearca sa ne aduca inapoi fiorii pe care i-am simtit cand am vazut “The Blairwitch Project”. Fie ca e vorba de “Cloverfield”, “Paranormal Activity” sau chiar foarte reusitele filme spaniole “Rec” si “Rec 2″, nici una dintre productiile din ultimii 10 ani nu s-a apropiat de atmosfera din Blairwitch.

J.J. Abrams si Steven Spielberg isi incearca mana cu ceea ce pare a fi un nou film cu E.T, de aceasta data intr-o forma de viata mai agresiva, care ar fi scapat din Area 51.

Filmul despre care vorbim poarta numele de “Super 8″ si va lansat in vara anului 2011. La aceasta ora castingul nu a fost decis inca, iar speculatiile in legatura cu numele filmului au adus in discutie utilizarea unei camere de filmat “Super 8″, populara in 1979, atunci cand are loc actiunea din aceasta pelicula.

Dupa cum vedeti si in trailerul de mai sus “ceva” deraiaza un tren in Ohio si acel “ceva” reuseste sa iasa din cusca de metal care il transporta. Zvonurile afirma ca avem de-a face cu un nou proiect ce implica un grup de adolescenti care filmeaza cu o camera Super 8 intamplarile ciudate care au loc in Area 51 si zona unde a deraiat trenul.

Va fi acest film in sfarsit la inaltimea lui “The Blair Witch Project”?

No related posts.

Leave a Reply